ناشناس ( تحصیلات : لیسانس ، 21 ساله )

سلام دختر 21ساله هی هستم و خواستگاران خوبی داشتم حتی دو بار هم تا پای دادن جواب مثبت رفتم ولی به خاطر ترسی که از ازدواج وزندگی مشترک دارم پشیمان شدم وخواستگارانم را رد کردم
ترس اصلی من این است که اصلا نمیتوانم به پسرها اعتماد کنم.تا حالا با هیچ پسری رابطه دوستی و صمیمی نداشتم و انتظار دارم همسر آیندم هم مثل خودم در گذشته با هیچ دختری رابطه ی دوستی نداشته باشد.ولی متاسفانه مورد هایی دیدم از پسرانی که در اطرافم هستن که کلا ذهنیتم راجع به پسر ها خراب شده .همچنین ازدواج های نا موفقی که جدیدا زیاد میبینم خیلی تاثیر گذار بوده .فکر میکنم هیچ وقت نتونم ازدواج کنم از طرفی میدونم به ازدواج احتیاج دارم و حتی از رد کردن دو تا از خواستگارانم خیلی پشیمان هستم اما مطمئنم که اگر باز هم به خواستگاری بیایند قبول نمیکنم.لطفا کمکم کنید چه طور باید اعتماد کنم؟


مشاور (خانم مریم مردانی)

با سلام دوست عزیز این نگرانی تنها درمورد پسرها مطرح نیست. در جامعه امروزمان کم نیستند دخترانی که روابط متعدد را با جنس مخالف برقرار می کنند و این نگرانی از طرف پسر ها هم وجود دارد. پس بهتر است پیش از هرگونه اطمینان، از پیشداوری در مورد خواستگارهای خود خودداری کنید. بهتر است با روش های صحیح به تحقیق و بررسی در مورد خواستگار خود پرداخته و از ایجاد هر گونه فکر بدبینانه در مورد او به ذهن خود جلوگیری کنید. همانطور که دختری مثل شما در جامعه امروز وجود دارد که با هیچ پسری رابطه دوستی نداشته ، کم نیستند پسرانی که تجربه رابطه دوستی با هیچ دختری را نداشته اند. اطرافیان شما همه جامعه را تشکیل نمی دهند پس از تعمیم آنها به کل جامعه خودداری کنید. لازمه یک ازدواج خوب تحقیقات کافی ، بررسی ملاکهای لازم برای ازدواج، بررسی تناسب دو نفر با یکدیگر و بالغ بودن هریک از دو طرف در ابعادی چون بعد روانی، فکری، اقتصادی، اجتماعی، اخلاقی و ... است. اینگونه تمهیدات احتمال شکست در زندگی مشترک را کاهش می دهد. پس بهتر است به جای پاک کردن صورت مسئله به دنبال حل مسئله باشید. در ازدواج نه خوش خیال باشید و نه بدبین. راه اعتدال را در پیش گیرید. از اعتماد مطلق به افراد آن هم پیش از هرگونه تصمیم گیری نهایی خودداری کنید و با تحقیقات لازم، کمک گرفتن از یک روانشناس با صلاحیت در زمینه مشاوره پیش از ازدواج، بررسی گذشته فرد مقابل و دقت به برخی گزینه های رفتاری او احتمال اشتباه و انتخاب اشتباه را کاهش دهید.